fashion trends

7 Nov

hi lieve lezeressen,

Ik heb eens wat onderzoek gedaan en heb allerlei leuke trends gevonden voor deze herfst. Al deze trends zie je vaak terug op de catwalk. Onder andere trends van mode, beauty, nagels, make-up etc. Ik heb speciaal alle ‘wearable’ trends uitgekozen zodat je er ook echt iets mee kan. Hope you enjoy!

trends autymn 2012

– prints

voor mode heb je natuurlijk de drukke prints. Op alles. Broeken, shirtjes, vestjes en ga zo maar door. Ook tribal prints zijn heel erg in. Voor de meiden onder ons die niet weten wat dat is, is hier een plaatje van bijvoorbeeld een heel leuk tribal jurkje:

tribal zijn horizontale stroken met constant dezelfde figuurtjes op een rij. Ik vind dit jurkje echt heel leuk om dat de kleuren ook echt bij elkaar passen.

– military

je kent het vast wel, dit soort shirtjes/blousjes en dit soort broeken met een army print:

Je kan ze heel gemakkelijk dragen op een spijkerbroek met een topje eronder, superstoer!

– nude/pastel kleuren

het was al helemaal ‘hot’ in de zomer en lente en het gaat gewoon door in de herfst: de nude/pastel kleurige outfits. Allemaal in de jaren 80 style, met rouches en kraagjes zoals dit blousje:

echt heel leuk! Als je dit combineerd met weer wat stoerders, zoals bijvoorbeeld een leren jacket (next trend) krijg je een heel leuk contrast.

– leather jacket

Je hebt ze in alle soorten en maten: the black leather jacket. Wat eerst echt iets was voor alleen jongens in het nu ook helemaal in voor meiden, getailleerd dan (; Heel stoer en goed te combineren met iets schattigs. Je hebt ze met studs of andere accessoires. Echt een must have deze herfst en winter!

dit waren naar mijn persoonlijke mening de leukste fashion trends van dit najaar, wat is jouw favoriete trend? Laat het achter bij de reacties!

liefs

eline

Advertisements

2 Responses to “fashion trends”

  1. fashion November 8, 2012 at 5:08 pm #

    Appreciate this post. Let me try it out.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: