limited editions catrice

12 Nov

hi lieve lezeressen,

Het nieuwe kruidvat foldertje is weer binnen (: Omdat ik kruidvat echt een fijne winkel vind voor alle beauty basics heb ik hem meteen doorgebladerd. Wat me opviel waren de nieuwe limited edition lijnen van catrice en essence. Deze 2 merken zijn zo goedkoop en dan ook nog best wel een goede kwaliteit, superfijn!

Deze limited editions zijn voor de kerst, dat kun je ook wel zien door de vele glitters en de wat ‘heftigere’ make-up. Als eerste heb je de catrice – spectacul art lijn. Met de volgende producten:

– highlighting powder

Deze ga ik denk ik wel kopen, een mooie kleur met fijne glitters, zeker mooi voor de kerst!

– gold leaf topcoat

Wow echt een eyecatcher! Heel mooi, voor de kerst wil ik deze wel hebben. Ookal heb ik al meer dan 5 glittertopcoats (; Deze kan zeker niet ontbreken.

– lip colour

In de kleuren: C01 Artfully Lustrous, C02 Revel The Red & C03 Soulful. Ook al lijkt het op lippenstift het heeft een gel texture en geeft echt alleen maar een soort glans. Super voor de kerst ik zou gaan voor 1 of 2 (;

– mousse blush

Een mousse blush, in een lekker lichtroze kleurtje, echt heel mooi! Jammer dat ik al zo eentje heb, van essence… (;

– eyeliner pen

Deze heb ik al eentje, de longlasting van essence. Ze hebben allebei een heel dun puntje om super dunne lijntjes mee te zetten. Een aanrader!

Super mooie nagellakjes! Jammer dat ik mezelf eigenlijk heb verboden nogmeer nagellakjes te kopen. Het is echt mijn secret addiction. Ik heb er rond de 100 in alle kleurtjes van de regenboog (: Zonde dat k dus geen nagellak meer mag, maar anders zouden deze de mijne zijn!

– false lashes

Ik denk dat ik deze ga kopen voor de kerst… Hardstikke leuk! Ik heb nog niet zo heel vaak false lashes opgedaan zelf, maar dat is juist een uitdaging toch? (;

– eyeshadow pure chrome

Super mooie kleurtjes! In die metaillic kleuren… Als je mijn eerdere posts met beauty trends hebt gelezen weet je dat metaillic oogschaduw helemaal ‘in’ is. Metaillic en dan fijne glitters en hele mooie kleuren, echt een kerstmust. Jammer dat ik al het 88 palette heb van boozyshop met 88 kleuren. Die moet ik eerst maar eens ‘opmaken’ (;

Dat was de limited edition van catrice alweer… Wat is jouw favoriete product? Laat het achter bij de reacties!

liefs

eline

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: